Over ons

Bij Shell ten Thij zijn we trots op ons gezellige team van jong en oud. Wij werken hard en lachen nog harder. Ons team bestaat uit mensen van diverse leeftijden, en we geloven dat dit de sleutel is tot ons succes.

Ons team is een echte hechte groep die altijd voor elkaar klaar staat. Of het nu gaat om een drukke dag in de bakery of achter de kassa, we werken en lachen samen door.

Maar ons team is niet alleen gezellig, we zijn ook zeer professioneel en streven naar de beste kwaliteit en service voor onze klanten. Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk en zorgen er altijd voor dat onze klanten met een tevreden gevoel ons tankstation verlaten. Of het nu gaat om het verkopen van brandstof of het bereiden van versgebakken broodjes in onze bakery, ons team staat altijd klaar om u te helpen.

Dus of je nu even snel wilt tanken of een lekker vers gebakken broodje wilt eten, bezoek ons en ervaar het gezellige en professionele team van Shell ten Thij zelf!

Onze passie

Bij Shell ten Thij hebben we een passie voor alles wat we doen en willen we onze klanten het allerbeste bieden. Ons kleine tankstation met shop en bakery is meer dan alleen een plek om te tanken en eten te kopen. Het is een plek waar we onze passie delen met onze klanten.

Onze passie voor voedsel en koffie is duidelijk te zien in onze bakery. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en maken alles vers op de dag zelf. Onze medewerkers staan elke dag vroeg op om de lekkerste gebakjes broodjes te bakken. 

Maar onze passie gaat verder dan alleen voedsel. Wij zijn ook gepassioneerd over de service die we aan onze klanten bieden. Onze medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en staan klaar om onze klanten te helpen, of het nu gaat om het verkopen van brandstof of het geven van richtingen. Wij geloven dat elke interactie met onze klanten een kans is om een positieve indruk achter te laten.

Bij Shell ten Thij geloven we in de kracht van kleine dingen en dat het deze kleine dingen zijn die het verschil maken. Of het nu gaat om een warm welkom of een mooie baksel, wij zijn toegewijd om onze passie te delen met onze klanten en hen te laten ervaren wat ons tankstation zo bijzonder maakt.

Kom en ervaar onze passie zelf bij Shell ten Thij!

 
Scroll naar boven