ACTUEEL NIEUWS.

Vanaf vandaag, 15 feb.2024, verkrijgbaar !!

14 FEB.2024

Binnenkort bij ons verkrijgbaar,producten van ”the Chocolate Company”

15 aug.2023

40-jarig jubileum aan de pomp bij Shell 

Harold ten Thij 40 jaar bij Shell ten Thij

Van onze speciale verslaggever!

GLANERBRUG – Op de kop af 40 jaar is het geleden dat Harold ten Thij voor het eerst naar de pomp kon lopen. In die tijd heeft de zoon van oprichter Herman ten Thij het station Shell ten Thij verder doen uitgroeien tot een begrip in de regio.

Vader Herman, overleden in 2019, kocht het bedrijf in 1974. “Als schooljongen kwam ik vroeger al bij de pomp om vlees te brengen uit de slagerij van mijn vader”, zo citeerde Dagblad Tubantia ooit Ten Thij senior. “Toen ik mijn opleiding als automonteur had afgerond leek het mij wel wat om de Shell-garage over te nemen.”

Zo begon het verhaal. Op 62-jarige leeftijd besloot Ten Thij senior het roer nog eenmaal om te gooien, mede om het pad vrij te maken voor zijn destijds 31-jarige zoon. De garage verdween, het tankstation en de shop kwamen op de voorgrond te staan. Zo is het nu nog steeds. 

Harold trad ook steeds meer op de voorgrond en nam uiteindelijk de zaak over. Inmiddels is Harold en Shell ten Thij een begrip in Glanerbrug.

Het bedrijf is zijn werkplaats kwijt geraakt maar een ‘’Bakery’’ rijker geworden. Een  ‘’allround benzine station’’ waar je naast de auto gerelateerde producten ook een broodje, snack en wat te drinken kunt meenemen of ter plekke kunt nuttigen. Een praatje kunt maken en je krant kunt kopen. Gelegen in Glanerbrug heeft dit bedrijf al jaren een buurt  functie. Gezelligheid en kwaliteit staan op de voorgrond. Het familie bedrijf heeft de ‘’tand des tijds’’ doorstaan en hoopt ook de komende jaren het vertrouwen van haar klanten te mogen ontvangen, op naar het 50 jaar jubileum dan maar .

Scroll naar boven